tiistai 7. helmikuuta 2012

!kuvismainokset ja !kuvisblogit

!kuvalauta näkyy pienissä määrin myös kanavan itsensä ulkopuolella, vaikka kuvalauta.fi onkin kuollut. Mainospostauksia Ylilaudalla, tuttuja animetyttöjä IRC-galleriassa, !kuvalauta-tagitetut kuvat dump.fi:ssä, mainos Mikontalon ilmoitustaululla, huhujen mukaan trekit hallitsee -teksti Rikhardinkadun kirjaston vessassa... Nyt odotamme enää 7D28P-paitoja (jotka tosin ulkopuoliselle olisivat täydellisen kryptisiä). Tietyt tunnetut nimihomot ovat varmaankin myös popularisoineet kotikanavaamme.

/flode/ ja nyymichan yleensäkin toivat luonnollisesti !kuvalaudan taas aivan uudella tavalla esiin netti- ja lautamaailman kartalle. Onhan toki olemassa myös Treksilä ja trekkien logipalvelu, mutta ellei tiedä jo valmiiksi mistä on kyse, nämä palvelut ovat ulkopuoliselle täysiä arvoituksia. Sitten on tämä blogi, suurin yksittäinen !kuvikseen liittyvä tekele. Täällä jopa selitetään lyhyesti mistä on kyse, mutta enpä silti usko, että monikaan on trekkiblogin kautta löytänyt tiensä !kuvikselle. Myös Wobotin kotisivuja pääsee ihmettelemään kuka vain ulkopuolinen.

Jotkut muistavat varmasti myös Twitterin poimintoja-sivun, joka ei tosin kovin kauaa elänyt. Viime päivinä on avautunut kauniiden tyttösien kuvia sisältävä Huh hel-looks -blogi. Aika näyttää, kuinka kauan tämä palvelu elää.



Itse en kuulu niihin, jotka haluavat !kuvalaudalle paljon uusydejä. Eivät uusydet paha asia ole, mutta suuri noobiryntäys kanavallemme ei miellyttäisi. Mielestäni on ihan mukavaa, että satunnaisia anoydejä löytää kanavalle kuka mitäkin kautta, ja että tyttöjä välillä kutsutaan kanavalle sekoittamaan tunnelmaa ja herättämään ragea.

Jos haluaisin suurta uushomojen maihinnousua, laittaisin !kuviksen mainoksen vaikkapa johonkin sanomalehteen ja naureskelisin sitten itsekseni pahaa-aavistamattomien ihmisten joinatessa anoydejen laidunmaille. Heillä tuskin olisi aavistustakaan, mikä heitä siellä odottaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti