lauantai 25. elokuuta 2012

Syksyn apurahoista ja lahjuksista



Trekistö on ylitsevuotavien varojensa vuoksi päättänyt keventää kohtuuttomasti paisunutta rahakirstuaan syksyllä seuraavasti:

1)
Yksi nimihomoapuraha myöhemmin ilmoitettavalle, !kuvalaudan kulttuuriin merkittävästi vaikuttaneelle nimihomolle, 100 e.

2)
Kolme poste restante -apurahaa myöhemmin ilmoitettavaan kaupunkiin tai useampaan kaupunkiin, 3 x 60 e. Blogissa meneillään oleva neuvoa-antava äänestys toimii näiden anoapurahojen myöntämisen ohjenuorana.

3)
Anojen ragen nostamiseksi kaksi tupaantuliaislahjaa, toinen Vilmalle ja Jammusiialle, toinen Siljalle (ja Rikulle). Yksittäisen lahjan arvo tulee olemaan enintään 50 e.

Viimeisen kohdan osalta pyydän antamaan lahjaehdotuksia joko tämän blogimerkinnän kommenttina tai flodekanavalle (!kuvalauta.flood). Huomatkaa, että lahjat voivat olla myös jotakin nollan euron arvoista ja täysin turhaa, mutta toisaalta jotakin 50 euron arvoista. Anot päättävät. Esineitä, joiden hankkiminen tuottaa liikaa vaivaa tai joka on lähetettäväksi kohtuuttoman isoja tai painavia, ei hyväksytä, kuten ei myöskään lainvastaisia tai muuten vain ongelmallisia lähetyksiä. Alustavien ehdotusten perusteella saatetaan pitää lopullisista lahjoista äänestys.

Apurahat ja tupaantuliaislahjat lähetetään jossakin vaiheessa syys- ja lokakuun aikana.

4 kommenttia: