torstai 14. heinäkuuta 2011

Kovana kovuudesta


Flodeohjelma jatkuu taas. trekin kovuusvakuuttelut.


Kovuusflodea ja trekkien kovuuden analysointia. Allekirjoitan suurimman osan tästä tekstistä, mutta muutamat kohdat kaipaavat kommentointia.

"Mun kovuus on kovaa" on hyvin varhainen jo trek4:n aikakaudella syntynyt flodemeemi. Me trekit emme ole tulleet kuvalauta.fi-sivuston kautta !kuvalaudalle, emmekä ole löytäneet lauttakulttuuria missään muodossa ennen kuin saavuimme !kuvalaudalle. Näin ollen "mun kovuus on kovaa" ei ole ainakaan tietoinen "longcat is long" -meemin variaatio, mutta kieltämättä ajatus on täysin sama ja monet varmasti ymmärtävät asian niin kuin se on flodeohjelman tekstissä selitetty.

Mitä taas tulee trekin pippelin kovuuteen, on tästä hyvin eriäviä tulkintoja. trekit ovat useaan otteeseen kertoneet, ettei heillä ole sukuelimiä lainkaan. Toisaalta taas sitkeät huhut kertovat, että trekit saavat numeronsa pippelin pituuden perusteella. trekit tekevät usein kanavalla puolipervoja viittauksia, mutta ovatko ne pervoja vain lukijoiden mielessä? On nimittäin selvää, että kovuudella tarkoitetaan myös kahta muuta asiaa: fyysistä kovuutta, jolla trek murtaa vaikka terässeinän ja autistista kovuutta, jonka voimalla floodataan vaikka kuinka kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti