sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Paljon melua tyhjästä


!kuvalaudalla on viime päivinä flodettu paljon paskaa. Toki se on hieman harmillista, mutta siinä kaikki. Uusystävät ovat kauhuissaan, joku itkee jatkuvasti plus beetä tai plus ämmää, ja kakkafloderi floodaa. Paljon mahdollista, että sama henkilö floodaa ja itkeskelee plus beetä haluten nautiskella +e-elitismistä.

Ja minä nauran. Tämä pieni kakkaflodekausi - ja totisesti, pieni se on kun muistellaan edes vähän !kuviksen historiaa - osoittaa jälleen mitä mainioimmin sen, että itkua seuraa kakkaflodesta, oli sitä paljon tai vähän. Vaikka kanavalla olisi vain viiden rivin purskeita muutaman kerran päivässä, niistäkin itkettäisiin varmaan, ellei muuta itkun aihetta olisi.

Kun elämä pyörii valittamisen ympärillä, on aina etsittävä valittamisen aihetta. Tähän sukkerosyndroomaan ei tunnu auttavan mikään. Onneksi kuitenkin vastaavasti suuriinkin flodemyrskyihin rennosti suhtautuvia anoja on olemassa (myös useat modet kuuluvat heihin, propsit ylläpidolle tästä). He ottavat vain tuolissaan mukavamman asennon ja hymähtävät kakkatulvalle. He tietävät, ettei kaikki internetseissä ole niin kovin vakavaa. He rakastavat !kuvista sellaisenaan: välillä myrskyisenä, välillä rauhaisana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti