torstai 10. toukokuuta 2012

Wobotin vappulahja


Kanavalla liikkuneitten huhujen mukaisesti, mutta kuitenkin ehkä hieman yllättäen Trekistön apurahan saa tällä kertaa Wobotti.

Trekistö näkee Wobotin vuoden 2011 innovaationa, jonka avulla kenellä tahansa on mahdollisuus vaikuttaa kanavan moderointiin, mutta joka ei kuitenkaan ole merkittävästi huonontanut flodejen laatua. Jopa pitkiä flodeja on nähty !kuvalaudalla Wobotin saapumisenkin jälkeen, joten autistisen tiukan moderointilinjan rakastajat ovat joutuneet monta kertaa pettymään. Wobottiin myös liittyy erottamattomasti filosofia, jonka mukaan flode on osa anokanavaa.

Parhaimmillaan Wobotti on kohtalaisen näkymättömänä vaikuttajana, jonka kautta kuitenkin puututaan kanavan tapahtumiin tarvittaessa. Anojen suhtautuminen Wobottiin on ollut paljolti positiivista, ja tämänkertainen apuraha tulisikin nähdä ennemminkin kaikille janitoreille ja Wobotista hyötyville anoille suunnattuna lahjoituksena kuin Trekistön kädenojennuksena modejen suuntaan. Wobottia käytetään toki välillä myös harkitsemattomasti ja typerästi, mutta suurimmaksi osaksi se on ollut positiivinen lisä kanavalle.

Koska Trekistöllä ei ole Wookin (eikä Wobotin) osoitetietoja, lähetetään apuraha vasta, kun tiedot on annettu trek11:lle privassa. Myös poste restante -osoite kelpaa. Jos tämänkertainen apuraha jätetään lunastamatta, jaetaan juhannuksena kaksi erillistä apurahaa.

Trekistö ilmoittaakin jo tässä vaiheessa, että myös juhannuksena, syksyn aikana ja jouluna tullaan myöntämään sadan euron suuruiset apurahat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti