tiistai 6. maaliskuuta 2012

Heikko helmikuu


Helmikuu oli ehkä ennemminkin mielenkiintoinen kuin heikko. Blogimerkintöjen määrä putosi rajusti, ja helmikuu oli 69 merkinnällä ylivoimaisesti tämän blogin historian niukin flodekuukausi. Tätä määrällisesti kehnoa tulosta ei yhtään paranna se, että melkoinen osa merkinnöistä ei koske flodea lainkaan, vaan liittyy muuhun !kuviskulttuuriin.

!kuvismateriaalia tulikin helmikuussa enemmän kuin koskaan ennen. Jotkut ovat ehtineetkin ihmetellä, kun trekkiblogissa on suuri määrä kuvia ja muuta !kuvisjuttua suhteessa flodeen. Tämä ei ole mikään minun päähänpistoni, vaan normaalia seurausta anojen lisääntyneestä sisällöntuotannosta, jota /flode/ on merkittävästi edesauttanut. Niin kauan kuin !kuviksen kulttuuria ei talleteta pysyvästi muualle, sitä on hyvä arkistoida ainakin osittain tähän blogiin.

Flodea on helmikuussa ollut paljonkin, mutta blogiin päässeen tulvan määrä on laskenut rajusti. Tämä johtuu runsaasta paskaflodesta ja muusta osaksi laaduttomasta sisällöstä. Helmikuun ristiriitaisuutta kuvaa kuitenkin se, että silloin nähtiin myös ensimmäinen iso nimetty flode* pitkään aikaan. Kaksijakoinen flode sekä muutamat taideteokset ovatkin olleet helmikuun pelastus flodekulttuurillisesti katsottuna.

Olemmeko palaamassa kohti viime kevään ja kesän aikoja? Jaksavatko janitorit enää moderoida tai haarukoida muuten kuin satunnaisesti? Iskeekö paska purskeflode, joka on haarukoijien painajainen? Näemme kohta, mitä laatufloden osalta hiljaisesti alkanut maaliskuu tuo tullessaan...


*Nimetty flode on pitkä flode, joka trekkiblogissa nimetään erikseen ja joka kattaa monta blogimerkintää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti