perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vappuraha jaossa


Trekistö julistaa alkaneeksi keskustelun huhtikuun lopulla postiin laitettavan apurahansa, Trekistön vappurahan, saajasta. Ehdotuksia, joissa luonnollisesti tulee olla mukana myös hyvät perustelut, voi tehdä flodekanavalla (!kuvalauta.flood). Myös vastalauseita ja kritiikkiä on lupa esittää, nämäkin hyvin perustein.

Apurahan suuruus on 100 euroa, ja Trekistö on tällä kertaa valmis perustamaan päätöksensä osittain anojen mielipiteeseen apurahan mahdollisesta saajasta. Saajan on oltava todistettavasti !kuvalaudan kulttuuriin vaikuttanut todellinen henkilö, jonka osoite on tiedossa tai helposti saatettavissa Trekistön tietoon. Ehdotukset apurahasta ovat suuntaa-antavia, ja Trekistö varaa oikeuden myöntää apurahan muille kuin ehdotetuille tahoille.

Viime jouluna Trekistön apurahan sai kuvalautalainen. Kuka apurahan saaja on tällä kertaa? Ehkä joku tunnetuista floodaajista? Vaiko joku muuten vain kuvalaudan kehitykseen vaikuttanut kanavalla tunnettu henkilö? Joku modeista? Tai ehkäpä joku tyttö ihan vain anojen yleisen ragetason nostamiseksi?

Keskustelu on avattu.

2 kommenttia: