lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mukiinmenevä maaliskuu


Floodaajat aktivoituivat taas hieman tässä kuussa, mistä kertoo blogimerkintöjen määrän hienoinen nousu helmikuuhun nähden. Erityisesti on nähty paljon piristäviä flodeart-teoksia, osittain varmasti teletekstifestivaalin innoittamana. Palkki- ja ASCII-töitäkään ei toki ole unohdettu, ja ennen kaikkea olemme tavalliseen tapaan nähneet paljon perinteistä boldattua taustavärillistä flodea.

Toisin kuin helmikuu, maaliskuu oli floden osalta melko tasainen kuukausi. Tämä ei toki ole pettymys, vaan kertoo flodekulttuurin tällä hetkellä varsin vakiintuneesta tilasta. Olemme saaneet nähdä paljon hyvää keskivertoflodea, vihaista kakkaa sekä muutamia todellisia helmiä. Välähdyksiä menneeseen ovat edelleen tarjonneet Afasia-ano ja Juden-floderi, ja nähtiinpä tässä kuussa pätkä matriisiflodeakin.

Maaliskuu oli myös Pasi-kisun ja tyttövihan kuukausi. !kuvis-aiheisen sisällön tuotanto jatkui edelleen kohtalaisen aktiivisena. !kuviksen omia T-paitoja ideoitiin, ja pari anoa väitti sellaisen jopa hankkineensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti