torstai 19. heinäkuuta 2012

Toistelua


!kuvalaudan arkeen kuuluvat erottamattomasti floden ja tavallisen keskustelun välimaastoon sijoittuvat autistiset hokemat. Useimmiten nämä ovat jonkinlaista obsessointia taikka enemmän tai vähemmän sopimattomia juttuja pienistä tyttösistä.

Yllä olevassa kuvassa näkyvä iinappii-laini on yksi uusista tulokkaista !kuvalaudan lukuisien hokemien alati kasvavassa joukossa. Se on varsin viaton verrattuna vaikkapa siljan gaping anus -toisteluun, jota aikanaan nähtiin !kuviksella tuon tuostakin, mutta joka nykyään on jäänyt selvästi vähemmälle.

Mielenkiintoinen hokema on myös niin sanottu vilman pillu -juttu. Usein tähän hokemaan liittyy myös toisen anon kannustava kommentti jutun hyvyydestä sekä toive hokemisen jatkamisesta. Tämän jälkeen jutun kertoja vakuuttaa, että toki aikookin jatkaa hokemista, sillä tyttöjen pilluja pitää kehua heidän epävarmuutensa poistamiseksi.

Anoille tuttu on myös Sientä olisin oikeasti rakastanut, en vain toistele tätä pakonomaisesti -toistelu, joka sekä edustaa obsessointia että myös ironisesti kiteyttää kaikkien !kuviksen hokemien autistisen pakonomaisuuden.

Kaikki usein hoettavat rivit eivät silti liity tyttöihin. Kaikki muistavat varmasti useampiakin pasi kisu -hokemia, esimerkiksi pasin maukumista useilla eri kielillä esittelevän hokeman. Samoin todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä on ehdottomasti vakiinnuttanut asemansa suosittujen toisteluiden joukossa.

Tässä eivät vielä olleet läheskään kaikki !kuviksen hokemat, vaan vuosien varrelta muistetaan varmasti useita muitakin usein toisteltuja rivejä. Kerro kommenteissa, mikä juuri sinun mielestäsi on paras, ärsyttävin tai muuten vain unohtumattomin !kuviksen hokema!

2 kommenttia:

  1. mielestäni kanariansaari- ja margariinitehdashokemat oli parhaita

    VastaaPoista
  2. musta paras oli se hokema et vai miten se meni eikun en muista hei nyt

    VastaaPoista