perjantai 8. kesäkuuta 2012

Autistien koti


!kuvisanimen flodet on nyt saatettu ajan tasalle. Neljän kuukauden flodeista tuli 174 flodekuvaa, jotka kertovat paljon !kuvisanimen viimeaikaisista flodeista; tai pikemminkin siitä, miten flode ei paljonkaan ole muuttunut. Vanha tuttu obsessioflode on nimittäin säilyttänyt valta-asemansa, Yui ja Patsuli ovat suosituimmuudessa kärkipäässä. Yui-obsessointi taitaakin !kuvisanimella jo juhlia yksivuotispäiviään, ja se elää yhä vahvana, vaikkei obeesio ehkä ihan vuoden 2011 huippukohtien tasolle olekaan vähään aikaan päässyt.

Perinteisen obsessiofloden lisäksi voi huomata, että Mai on vaikuttanut !kuvisanimen viimeaikaisiin flodeihin. Tämä näkyy sekä erityisesti Maihin keskittyvinä tulvina että yleisesti 3D:tä paheksuvina flodeina, ja toisaalta oikeita tyttöjä puolustavana flodena. Autistien kädenvääntö !kuvisanimella käydään käytännössä aina floden keinoin.

Kolmas merkittävä !kuvisanimen ilmiö tänä keväänä on luonnollisesti toukokuun alussa kanavalle ilmestynyt !peppu-botti. Autistit saivat uuden leikkikalun ja alkoivat runkata bottia, mikä johti muun floden selvään vähentymiseen. Tärkeintä kai onkin, että autisminsa saa ylipäätään purettua johonkin. Autismin ilmenemismuoto on vasta toissijainen asia.

2 kommenttia: