perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kesäkuun tuotoksia


Paljon paskaa, jonkin verran myös sisältöä. Olemme tässä kuussa nähneet poikkeuksellisen paljon mielipiteitä sisältävää protestiflodea. Taideflode sen sijaan on jäänyt vähälle, mutta joitakin silmää miellyttäviä elementtejä blogimerkintöjä selaamalla kyllä löytää. Tässä kuussa nähtiin myös pitkä "Koko yön flode".

Kesäkuu on ollut hyvin flodekas kuukausi hiljaiseen toukokuuhun verrattuna. Olemme myös päässeet blogimerkintöjen määrässä hieman suurempaan lukemaan kuin viime vuoden kesäkuussa, mutta toki on muistettava, että bloggasin tässä kuussa !kuvisanimen rästiflodet ja arkistoin nykyään myös flodeen liittymätöntä sisältöä.

Vuoden 2011 kesäkuu oli toki flodekas, mutta heinäkuussa räjähti. Kyseinen kuukausi oli blogihistorian flodekkain huikealla 194 merkinnällä, eikä 193 merkinnän elokuuta voi sanoa paljonkaan huonommaksi.

Entä vuonna 2012? Onko heinäkuu jostakin syystä vielä flodekkaampi kuin kesäkuu, ja jos näin on, mistä tämä ilmiö johtuu? Wobotti otettiin viime vuonna käyttöön heinä- ja elokuun suurien flodejen jälkeen. Hillitseekö se tänä kesänä floden määrää niin, ettei räjähdystä pääse tapahtumaan?

Kävi miten kävi, kesä on aina flodetutkijalle mielenkiintoista aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti