tiistai 26. kesäkuuta 2012

Rahaa palamaan


Arvoisat anonyymit herrasmiehet,

Juhannus on ohi, mutta jotakin jäi puuttumaan. Niinpä tietysti, (tyttöystävän lisäksi) anoilta uupuu vielä trekistön juhannusraha, vaikka sellaista kyllä on jo blogissa aiemmin lupailtu. Ei kuitenkaan hätää, sillä vappurahan tavoin juhannusraha on hiukan myöhässä aikataulusta*, muttei suinkaan unohduksissa.

Koska haluan merkittävien nimihomojen lisäksi mahdollistaa ainakin teoriassa palkintorahan menemisen myös ihan perusanoille, esittelenkin tällä kertaa juhannusrahan yhteydessä ihan uuden apurahan myöntöformaatin.

Tulen lähettämään kaksi kirjekuorta Helsingin alueelle eri poste restante -osoitteisiin. Kumpikin kuori sisältää 60 euroa. Pari päivää lähetyksen jälkeen ilmoitan postinumerot, joihin kirjeet on lähetetty sekä nimet, joilla kirjekuoret voi noutaa postista. Nopeimmat ja rohkeimmat anot voittavat.

Kannattaa huomioida, että muut anot voivat luonnollisesti olla postikonttorissa tarkkailemassa kirjeen hakijaa. Jos joku muu ano taas on ehtinyt hakea kirjeen ensin, voi postivirkailija hämmästyä useampia kysymyksiä samasta kirjeestä. Kuumotus ei lakkaa koskaan. Kirjekuoret säilyvät konttoreissa kolme viikkoa saapumisestaan, minkä jälkeen posti hävittää ne. Lisäksi on syytä huomata, etten ilmoita tarkkoja postikonttoreita, josta kirjeet voi noutaa, vaan nämä täytyy itse selvittää postinumeron perusteella. Tämä tuottaa anoille hiukan lisää salapoliisin työtä.

Seuratkaa blogia; tarkemmat tiedot ilmoitetaan lähipäivinä, mutten kerro tarkalleen, milloin! Nopea ano voi hyvinkin ehtiä hakemaan molemmat apurahat.


* Näitä myöhästymisiä tapahtuu lähinnä siksi, että minä ja apulaiseni saamme lähetettyä kirjeet sopivilta paikkakunnilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti