lauantai 9. kesäkuuta 2012

Superautistien juhlaa

Sanoin eilen !kuvisanimen flodeautismin jossain määrin laantuneen, ja tämän jälkeen kanavan autistit järjestivätkin illalla ja yöllä unohtumattoman näytöksen. Flode kesti nelisen tuntia, mikä toki on jo saavutus sinänsä, mutta vielä kiinnostavampaa tässä flodessa oli sen poikkeuksellinen navakkuus.


Flode alkoi kahden autistin normaalina flode-esityksenä.


Navakkuus saavutti välillä sellaiset mittasuhteet, että yksi ruudullinen vilahti ohi muutamassa sekunnissa. Ellei oteta lukuun !kuviksen hetkellisiä flodebottitestejä, joissa vaikkapa kymmenen bottia floodaa nopean viiden rivin purskeen samanaikaisesti, tämä oli ehdottomasti nopeimpia flodeja mitä koskaan ollaan anokanavilla nähty. Ja suuri osa oli ilmeisesti vieläpä manuaalista usean floodaajan yhteistyötä!

Flodessa oli ilmeisesti mukana joitakin skriptejä, mutta toisaalta esimerkiksi Patsuli-floodaaja floodasi ainakin omien sanojensa mukaan ensimmäiset kolme tuntia käsin, kunnes automatisoi flodensa.

!kuvisanimen autismi on jotakin sellaista, että se jopa minussa herättää ihmettelynsekaista kunnioitusta. !kuvisanime on vuosien aikana kehittänyt itselleen täysin oman, !kuvalaudasta eroavan kulttuurin niin floden kuin obeesoinninkin saralla.

Jo aikaisemmin !kuvisanimen valtavia flodemääriä läpikäydessäni ja näistä flodeista kuvia laatiessani mietin, mitä helvettiä kanavan autistit oikein päivät pitkät tekevät ja miksi ihmeessä minä vielä monistan heidän tuotoksiaan tähän blogiin. Vastaus lienee, että sekä minä että animeautistit kirjoitamme omalla vaatimattomalla tavallamme autismin historiaa, ja vieläpä nautimme siitä. Näin tulee varmasti jatkumaan vielä pitkään.


PS. Ai niin, nauhoitinhan minä flodesta pikku videonkin, mutta siitä tuli niin paska, etten edes kehtaa linkata sitä tänne. Nähtävästi minun pitäisi ihan oikeasti opetella käyttämään videonkaappaussoftaa kunnolla. Joka tapauksessa video löytyy trekkien YouTube-kanavalta ja antaa jonkinlaisen kuvan floden nopeudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti