maanantai 2. toukokuuta 2011

HUH HUH huhtikuu


Vappu oli ja meni, ja on aika hiukan pohtia, millainen huhtikuu !kuvalaudalla floodaajan näkövinkkelistä katsottuna taas olikaan. En toki seurannut !kuvista aktiivisesti koko huhtikuuta, mutta jotain silmään on silti osunut ja mieleen jäänyt.

Huhtikuun alussa flodemaailmassa kummasteltiin jonnetrekkistä, ja samaan aikaan minä keskityin modelinjan kummasteluun. Erilaisia moderointipolitiikkoja on huhtikuussa runkattu edestakaisin, mutta mihinkään ei oikein ole päästy.

Saavutukset eivät flodenkaan saralla ole olleet suuria, ja kulunutta kuukautta voikin luonnehtia floden osalta hyvin rauhalliseksi. Mielenkiintoisena havaintona todettakoon, ettei tiukkapipojen valitus näytä suinkaan vähenevän, vaikka flode muuttuisi kesymmäksi.

Ei toki ole syytä väheksyä paskafloden määrää, sitä on kyllä riittänyt aivan liikaakin. Kyse onkin siitä, onko paskaflodea paljon vai aivan helvetisti. Vähintään paljon sitä nimittäin on aina.

Mitä oikeaan flodeen tulee, flodekulttuurin vanhat legendat ovat väläytelleet ajoittain, mutta flodetilkkutäkki tuntuu silti olevan yhä pensaikossa piilossa. Toisin sanoen pieniä vilauksia menneestä näkyy, ja helmiä putoilee paskan sekaan tasaiseen tahtiin, mutta mitään isoa ja yhtenäistä ei huhtikuussa ole nähty.

Tämän voi huomata blogistanikin: trek8 ja trek9 tekivät usein yhdestä ainoasta flodesta useita blogimerkintöjä, minä en yleensä saa kasaan yhtäkään merkintää yhdestä yhtenäisestä flodesta.

Mutta ei flodekulttuuri kuollut ole: jos !kuviksella olisi pelkkää paskaflodea, en istuisi tässä bloggaamassa. Täytyyhän flodessa jotakin hohtoa olla, kun väitettyäni tekeväni vain ajoittaisia blogimerkintöjä olen trek9:n tapaan kuitenkin jäänyt koukkuun, ja raportoinut lähes kaiken floden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti