torstai 12. huhtikuuta 2012

Floodaajan työpäivä

Keskiviikkona kahdeksan tunnin flode ravisteli !kuvalautaa. Tarkkaan ottaen kyse oli työpäivän pituisesta tulvan ja moderoinnin yhdistelmästä, joten ihan täyttä päivää ei flodejonne raatanut. Vaikka tällaisen floden tuomitsenkin ja vaikkei sillä blogiin pääsekään muuta kuin tekstin tasolla, täytyy silti antaa floodaajalle tunnustusta sinnikkäästä kanavan paskomisesta. Viimekertaisesta vastaavasta flodesta on jo aika kauan.

Kakkamyräkkä sai taas monet taivastelemaan !kuviksen kauhistuttavaa nykytilaa. Kanavan kun ajatellaan usein olevan kuolemassa jo muutamien tuntien kauhunhetkien jälkeen. Tällaiset erikoistilanteet ovat silti myös juuri niitä ääriolosuhteita, joista flodetutkija ammentaa psykologista tutkimusaineistoaan.

Näyttää siltä, että haarukka on jo paljolti heitetty nurkkaan, kun kukaan ei jaksa näinkään pitkän floden aikana haarukoida kunnolla. Välillä haarukkaa toki heiluteltiin, mutta melko laiskasti kuitenkin. Paskojilla on kyllä usein käytössään vähintään kaksi hostia, mutta yrittänyttä ei laiteta. Huvittavaa onkin joidenkin anojen ja modejen suhtautuminen paskaflodeen: samaan aikaan pyritään näyttämään, ettei flode kiinnosta vittuakaan, mutta kuitenkin myös selvästi implikoidaan, että paska pilaa kanavan ja se saisi jo ehdottomasti luvan loppua.

Anoja ja modeja ei kuitenkaan paskaflodesta voi syyttää. Autisteilta on viime päivinä lähtenyt mopo käsistä, ja vaikka joukkoa ehkä johtaa yksi rajattoman autistinen ano, on sotkijoita selvästi useampi. Paskatulvaa on jo pitemmän aikaa enteillyt järjetön pasikisu-hokeminen, mutta vasta viime päivinä tilanne on räjähtänyt (tosin paljolti muussa muodossa kuin pasikisun hokemisena).

Elämme paljolti huhtikuun 2011 toisintoa. Floodaajat floodaavat ja modet moderoivat. Nyt soppaa ovat kuitenkin sekoittamassa myös janitorit ja yhä usemman flodeautistit. Luvassa on siis yhä moniulotteisempi ja vaikeammin analysoitava palapeli. Toisaalta tämä on äärimmäisen kiinnostava tilanne, toisaalta pari rauhallista ja kotoista !kuvis-iltaa ei vaihteeksi tekisi lainkaan pahaa.

Anojen parviäly päättää, mihin suuntaan kanava kehittyy. Harmi vaan, että usein hyväänkin porukkaan vaikuttaa kohtuuttoman voimakkaasti se retardi, joka kiljuu koviten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti