maanantai 30. huhtikuuta 2012

Huono huhtikuu


Huhtikuun viimeinen päivä pyörähti käyntiin, on sopiva aika flodeanalyysille. Tätä kuukautta voinee suuremmitta omantunnontuskitta sanoa trekkiblogien historian huonoimmaksi flodekuukaudeksi. Huhtikuu ei tarjonnut mitään ihmeellistä määrällisesti eikä laadullisesti.

Floden määrä oli selvästi pienempi kuin koskaan ennen, mistä vain hiukan yli yhden merkinnän päivätahti kertoo varsin selvästi. Tämä vastaa vain muutamaa surkeaa flodepursketta päivää kohti. Oman sävynsä mustaan huhtikuuhun tuovat myös runsaat kakkaflodeaallot. Erityisesti pasikisupaskaa on saatu katsella mielin määrin.

Tämän blogin ja floden symbioosi on mielenkiintoinen, ja minullekin paljolti tuntematon ilmiö. Myönnettäköön, että minulla on mm. erään toisen !kuvikseen liittyvän projektin (julkistetaan pian) takia ollut tässä kuussa hieman vähemmän aikaa bloggaamiselle, mutta tämä tuskin on floden määrään suoraan vaikuttava tekijä. Blogimerkintöjä kun ei synny, ellei flodea ole.

Hiljaisemmatkin kuukaudet ovat kuitenkin tervetulleita. Hiljaisen kauden jälkeen vaikkapa taideflodea osaa taas arvostaa uudella tavalla. Heikon kuukauden jälkeen on myös helppo saavuttaa parempia tuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti