tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kakkamyräkkä


Huhtikuu ei toistaiseksi ole tarjonnut mitään kovinkaan ihmeellistä. Tyypillistä perusflodea, pari kiinnostavampaa taideteosta, sekä valtava määrä paskaa. Alle kaksi blogimerkintää päivässä kertoo sekin omaa kieltään !kuviksen huhtikuun flodeista.

Kakka-autistit näyttävät tällä hetkellä floodaavan pienimmästäkin syystä. Jos +m on vähänkin autistinen, nousee kamala mekkala. Jos joku saa +v:n, syntyy hirveä rähinä. Jos joku ylipäänsä on jostakin asiasta vähänkin eri mieltä kuin herra autisti, alkaa armoton paskaflode. Ei tässä toki mitään uutta ole, mutta paskaflodejen mittasuhteet ovat vuoden 2012 tasolla kuitenkin olleet tässä kuussa melko suuria. Hiukan viime vuoden huhtikuun tavoin paskaflodeejat näyttävät olevan rauhattomia, ja tulvimassa on ollut kerralla useita floodaajia. Haarukointi ja muut vastatoimet ovat olleet laiskahkoja.

Tapahtuuko tässä kuussa jonkinnäköinen murros !kuviksen flodekulttuurissa vai rauhoittuuko tilanne itsestään? Onko viha- ja paskaflode vain väliaikaista vai onko se saapunut pitkäaikaiseksi vieraaksi ja taiteen korvaajaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti