maanantai 30. huhtikuuta 2012

Teekkaritrekin wappu


Kello on yksitoista vapunaattona, eikä trek vieläkään ole wappukemuissa. Voisiko olla, ettei trekkis sittenkään ole teekkari? Vai onko tämä vain etukäteen kirjoitettu, ajastettu merkintä?

Onneksi wappu ei ole pelkästään trekin koulutustaustan pohtimisen aikaa, vaan myös juhlimisen ja vappurahan jakamisen aikaa. trekkien vappurahan saajasta onkin tullut useita, tosin usein varsin vähäisin perusteluin varustettuja ehdotuksia.

Tytöistä ehdolla ovat olleet vilma, silja, nunu ja hilsu, viimeksimainittu jopa lukuisin perusteluin. Rahan myöntämistä toisen kerran peräkkäin kuvalautalaiselle on myös puollettu. Anagin kaljat ja Perskan huumeet on myös haluttu rahoittaa trekistön apurahan avulla. Apurahaa on myös ehdotettu myönnettäväksi Wobotille tai käytettäväksi shelleihin, sen tarkemmin shellien käyttötarkoitusta määrittelemättä. Ehkä kyseessä olisi shellipalvelu flodeejille?

Jutku-Tornari ja Afasia-ano ovat myös saaneet kannatusta, kuten myös !kuvisanimella tunnettu animeblogisti vahvin. Hyvin vahvoilla tämänkertaisen apurahan jaossa ovat modet. Esimerkiksi ntz, Perenner ja Wooki ovat kaikki kiistämättä vaikuttaneet !kuvalaudan kulttuuriin merkittävästi jo vuosia.

Rajoittava tekijä apurahan myöntämisessä ovat henkilöiden oikeat nimet. Nimihomous nickin osalta kun ei automaattisesti johda henkilöllisyyden paljastumiseen. Tämä seikka karsii tälläkin kertaa osan ehdokkaista pois listalta.

trekkien vappuraha laitetaan postiin keskiviikkona 16.00, mihin asti sen saajasta voi vielä tehdä ehdotuksia flodekanavalla. Wappujuomiin rahaa ei siis valitettavasti ehdi käyttämään, ellei juhlinta jatku koko viikon ajan.

Oikein tulvaisaa wappua kaikille anoille anoydejen flockdrawissa taiteileman vappukuvan myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti