tiistai 13. joulukuuta 2011

1000


Tuhannennen blogimerkinnän kohdalla on jälleen hyvä hetki hiukan hengähtää ja pohtia, mitä helvettiä oikein on tullut arkistoitua. Viime aikojen taideflodejen valossa voi kuitenkin samaan hengenvetoon todeta, että ei ainakaan pelkästään täyttä paskaa. Flodearkistosta ja tämän blogin vanhoista merkinnöistä voi myös varmistaa, että mukaan kakan sekaan mahtuu myös todellisia helmiä.

Arkistoin taidetta ja otan kuvankaappauksia sekopäisen autistin tavoin, mutta taiteen tuottavat lähes sataprosenttisesti muut kuin minä. Olen vain eräänlainen päätoimittaja, joka kokoaa yhteen nippuun muiden taideteoksia, joskus hyläten niistä joitakin, joskus taas ylistäen joitakin eeppisiksi, mutta useimmiten vain kantaa ottamatta arkistoiden. Kuten !kuvalautakin, tämä blogi on meidän kaikkien yhteinen teos; kotikanavamme kuvaava, tosin hiukan vääristävä peili. Kaikkien flodekulturistien työhön verrattuna minun osuuteni on oikeastaan ollut varsin mitätön.

Monen mielestä tuhannenteen merkintään olisi ehkä hyvä lopettaa. En tee mitään suureellisia lupauksia 2000 tai edes 1500 merkinnästä, mutta tämä blogi ei vielä ole lähellä loppuaan. Blogin pitäminen huhtikuusta 2011 vähintään huhtikuuhun 2012 voisi olla kiinnostava tavoite.

Mitä lähitulevaisuuteen tulee, me trekit emme suo itsellemme minkäänlaista joululomaa. Treksilän flodearkiston parissa tulen lähempänä jouluaattoa työskentelemään ahkerasti, ja blogimerkintöjä on luvassa niin jouluaattona kuin joulupäivänäkin, jos vain flodea riittää.

Ja onhan sitä riittänyt, tänäkin vuonna jo tuhannen merkinnän ja lähes 3000 flodekuvan verran...

1 kommentti:

  1. Kirjoitat hyvää tekstiä ja toivoisin että jatkat pitkälle tulevaisuuteen.
    t: anag

    VastaaPoista