lauantai 24. joulukuuta 2011

Trekistön Jouluraha 2011


Arvoisa herra Peter Beach, Teille on trekkiraadin yksimielisellä päätöksellä myönnetty vuoden 2011 Trekistön Jouluraha...

Näin trekkiblogin ollessa ensimmäistä kertaa aktiivisena joulun aikaan päätti trekistö aloittaa uuden perinteen. Ajoittain trekkiraati myöntää eräänlaisia taiteilija-apurahoja, joista yksi on Trekistön Jouluraha. Palkintoja voivat saada lauta- ja anonyymikulttuurin vaikuttajat, joilla kuitenkin on jonkinlainen liitoskohta myös !kuvalautaan. Luonnollisesti myös flodereilla on palkinnon saamiseen hyvät mahdollisuudet. Ironista tietysti on, että käytännössä apurahoja voivat saada vain nimihomot.

Tällä kertaa apurahan suuruus on 100 euroa ja se myönnetään kuvalautalaiselle, joka tosin on viime aikoina ansioitunut IRC-maailman sijaan YouTube-videoiden saralla. !kuvalaudan historiasta kuvalautalainen kuitenkin muistetaan, ja trekkiraati on lisäksi todennut hänen videoidensa sisällöllä ja niiden teon pakonomaisuudella olevan myös paljon yhteistä floden kanssa. Onnittelut Petrille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti