perjantai 1. huhtikuuta 2011

Ennen oli trekit rautaa

Entiset trekit oli parempia, itketään kanavalla. Toki entiset trekit olivat kovempia kuin minä, sitä en toki kiistä. Kultaisikohan aika kuitenkin vähän muistoja?

Eikö ole kummallista samalla itkeä siitä, että minä floodaan keskustelujen päälle, ja sitten viitata siihen, miten entiset trekit olivat kovia ja miten flode oli silloin ehdottomasti taidetta?

Muistellaanpa hieman menneitä aikoja. trek4, jonka ainoa tehtävä oli kostaa taskiksen bännit !kuvalaudalla, ei todellakaan ollut mikään ystävällinen taiteilija. Hän oli täynnä vihaa oleva rautainen ammattifloodaaja, joskin hän esiintyi nimihomokanavalla kohteliaasti. trek4:n seuraaja trek7 ei edes koettanut kommunikoida ystävällisesti kenenkään kanssa, hän piti kanavaa teräksisessä otteessaan häiriköimällä armottomasti.

Se, että trek8 ja trek9 olivat flodekulttuuria ja taidetta rakastavia hippitrekkejä, ei tarkoita, että minä olisin samanlainen.

Minun flodeni on sitä samaa anojen mielipiteistä piittaamatonta flodea kuin kahden ensimmäisen trekkiksen aikana, toisinaan vain vähän taiteellisempana. Kaivakaapa vanhat logit esiin ja virkistäkää muistianne, ellette usko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti