perjantai 1. huhtikuuta 2011

trekkien paluu

Jo monta viikkoa on ollut havaittavissa, että trekit ovat palanneet !kuvalaudalle. Sekä trek9 että trek11 (minä) ovat antaneet pieniä flodenäytteitä kanavalla. Vahvistan nyt täten, että huhtikuun alusta trekkiflode jatkuu aktiivisesti !kuvalaudalla.

Minut on korotettu uudeksi trekkikseksi - !kuvalaudan flodesta vastaavaksi trekiksi. Samalla avautuu yksi uusi trekin virka, kun trek13 liittyy trekkien iloiseen joukkoon.

Kun uusi trekkis aloittaa tehtävänsä, on luonnollisesti kiinnostavaa, millä asenteella hän työtään hoitaa. Minä en ole yhtä pehmeä kuin itkuanojen ja modejen kaverina tunnettu trek8 tai flodeen teoreettisesti suhtautuva trek9. En ole modejen kanssa samalla puolella, vaikka heidän kanssaan voikin välillä jutella.

Modejen äskettäin omaksuma kovempi linja floden suhteen ja se, että trek4:n ja trek7:n johdolla trekit alun perin olivat modejen vannoutuneita vihollisia, innoittaa minua koviin flodesuorituksiin, jotka kuitenkin on syytä erottaa pelkästä häiriköivästä jonneflodesta.

Flode voi olla taidetta silloinkin, kun se on sodankäynnin väline.


-trek11

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti