perjantai 8. huhtikuuta 2011

trekkikoneen salat

Usein monilla tuntuu olevan mielikuva trekkiksestä, joka takoo usean koneen näppäimistöjä flodepsykoosin valtaamana. Näin ei kuitenkaan nykyajan flodekeskuksessa ole. Me trekit emme pidä liikunnasta, joten kukin meistä flodeaa vain yhden koneen avulla. Korkeintaan meillä on työhuoneissamme pari varakonetta, jotka voi ottaa mukaan flodeen tarpeen tullen.

Tyypillinen TASKIKSEN kartanon flodekoneen näkymä näkyy yllä olevassa kuvassa. mIRCin kautta meikäläisellä on tyypillisesti useampi yhteys (trekkikielellä flodeyksikkö) auki IRCnetiin. Joskus pidämme yhteyksiä auki myös irssin kautta, niitä kuvassa yksi. Päällä on myös komentoriviltä toimiva IRC-prosessi, jonka lähemmän kommentoinnin flodesuunnittelija trek6 kielsi minulta.

Samalla flodekoneella hoituu myös blogin päivitys: tähän ei tarvita muuta kuin Paint ja nettiselain, emmekä me trekit Painttia monimutkaisempia kuvankäsittelyohjelmia edes osaisi käyttää.

2 kommenttia:

  1. osaisitteko muuten sanoa että miksi en saa viestejä näkymään tuolla !Kuvalauta -kanavalla?

    oon jo monta kertaa yrittäny joinaa sinne kattelemaan kaunista floodia mutta kun se on syncannu, niin ei tule ensimmäistäkään viestiä minulle päin. serverinä on irc.nebula.fi/IRCnet

    anteeksi kun kysyin tässä näin suoraan, mutta en löytänyt googlettamalla enkä mistään muualtakaan ratkaisua tähän.

    VastaaPoista
  2. eiku unoha toi äskeinen.

    vittu olin vaan menny !kuvalauta väärään aikaan jollon siellä ei ollu ketään aktiivisena. nythän siellä on jo kosolti keskustelua.

    kiitos ja hei tuu piristää !kuvalautaa taasen jos mahollista?

    VastaaPoista