lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kuka se trek on?

Kuka trek11 on? Bloggaustyyli näyttää ainakin aika samanlaiselta kuin trek9:llä, ovatkohan he siis sama henkilö? trek8 taas kirjoitti ihan omalla tavallaan, hän on varmaankin eri henkilö. Vai onkohan anoja vain höynäytetty tässäkin asiassa?

Ehkä trekkis on Sukkero. Sukkerohan ilmeisesti eli jonkin aikaa hiljaiseloa, mutta teki paluun valokeilaan suunnilleen samoihin aikoihin kuin trek11 pulpahti pinnalle. Sitäpaitsi molemmathan me olemme vihaisia katkeroita.

Mutta entä jos trek onkin Perenner? Onhan uumoiltu, että trekkis opiskelee yliopistossa, eikä ole tekniikasta ja matematiikastakaan täysin tietämätön. Perskan myös tiedetään harrastavan runoilua, ja trekkiksilläkin toisinaan runosuoni sykkii. trekit myös ovat usein yhtyneet Perskan teoriaan siitä, että viha on loppumaton luonnonvara.

Entäs sitten modemies Wooki? Wookihan on nykyään käytännössä diktaattori !kuviksella, mikä olisi helpompaa kuin antaa itsensä hieman flodeskella. Ja Wooki on ilmeisesti muutenkin juuri se mode, joka on trekkien kanssa oikein hyvää pataa. Wookilla on tiettävästi vahvoja kytköksiä !avaruuskulttuuri-kanavaan, joka on jossakin määrin ollut myös taidefloden mekka.

Viime aikoina paljon toisteltu teoria on se, että trek on ntz. Kyseinen mode on minulle jäänyt kohtalaisen suureksi mysteeriksi, joten ehkäpä minä todella olen hän. Mikäs sen parempi salapoliisijutun ratkaisu, itse ainakin yrittäisin modena olla huomaamaton.

Leo Rela tai Kim Vapola? Erityisesti jälkimmäinen on saanut veikkailuissa maanvyörymän kaltaisen kannatuksen. Kim Vapola -ilmiö liittyi käsittääkseni johonkin laudan postailuihin, mikä tarkoittaa, ettei minulla ole tästäkään henkilöstä kovin vahvoja tietoja. Relanderin Leo taas vaikuttaa väitettyjen toilailuittensa perusteella sellaiselta kaverilta, joka en haluaisi olla. Olen nähnyt näiden molempien henkilöiden kasvokuvat, eivätkä he näyttäneet yhdeltäkään trekiltä.

Entäpä vaikkapa maraz tai yokel, tai kuka tahansa muu sankari, jolla on yleensä yhteyksiä demoskeneen tai teknisten alojen opiskelijoiden piireihin sekä myös kuva galleriassa? On erittäin huvittavaa, että trekeillä kuvitellaan olevan jonkinlaisia yhteyksiä assyillä tai alt partyillä demoja vääntäviin nörtteihin, mutta ehkäpä se johtuu siitä, että 2009 syksyllä trekkis oli poissa juuri alt party -viikonlopun ajan. Mielenkiintoinen sattuma. Tuolloin trek jopa tunnistettiin oranssipaitaiseksi tyypiksi, joka on tällä videolla kohdassa 4:30. Miksipä ei, me trekithän olemme niin sosiaalisia, että ihan hirvittää.

Teoriat teorioina. Jonkin aikaa kanavalla on kuitenkin tietojemme mukaan ollut eräs taho, joka todennäköisesti tietää yhden trekin henkilöllisyyden. Hän ei ole vielä paljastanut kaikkia korttejaan, ja odotankin innolla, tapahtuuko sitä koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti