tiistai 7. kesäkuuta 2011

Botteja joka lähtöön


!kuvalaudalla majailee nykyään useita botteja, joista on sekä huvia että harmia. Nämä botit olisi myös mahdollista haarukoida, mutta asian eteen ei luonnollisestikaan ole tehty paljon mitään. Tässä lyhyessä katsauksessa arkistoin tietoa boteista blogiini ja pohdin hiukan bottien haarukointimahdollisuuksia. Paskaan tottunutta trekkistä ne eivät tosin pahemmin häiritse, mutta vieväthän ne elintilaa laatuflodelta.

1. Asperger voimakkuus tiedote
Epäsäännöllisen säännöllisesti tiedotteen antava botti, jota olisi kohtuu mahdoton haarukoida normaalioloissa. Koska kyseessä on eräänlainen flodemittari, olisi tämä botti kuitenkin mahdollista haarukoida navakan floden aikana, mikä on melko ironista.

2. Ennustaja
Komennolla !ennusta ennusteen antava botti, jonka sekavat ennusteet liittyvät varsin usein huumeisiin. Tämän botin haarukointi olisi lastenleikkiä sopivaan aikaan, joskin se vaatisi hiukan kärsivällisyyttä cooldownin vuoksi.

3. !k-botti
!k-botti eli !kerro-botti on kanavaa logittava botti, joka palauttaa kanavalla puhutuista laineista sellaisen, joka sisältää käyttäjän antaman parametrin. Omistaja on jossain määrin varovainen, koska botti kytketään yleensä yöksi pois päältä. Haarukointi onnistuisi silti vaivihkaa sopivana ajankohtana. Minuutin cooldown vaikeuttaa hommaa.

4. "Lausebotti"
Lausebotti, joka vaikuttaa syytävän samanlaista kakkaa kuin ennustajakin (mahdollisesti sama botti), laukoo välillä satunnaisia ja sekavia mietelmiään keskustelun sekaan. Hauskaa tämä on lähinnä silloin, kun anot erehtyvät luulemaan näitä kommentteja jonkun oikean anoyden kirjoittamiksi. Tämä botti vaihtaa innoissaan topicia aina kun +t otetaan pois päältä, mutta koska topicia voi vaihtaa bänneistä huolimatta, ei tämä tarjoaa haarukalle tilaisuutta. Koska botti on melko harvasanainen, on tämän botin nappaaminen melko kova pähkinä.

5. Plussabotti
Plussabotti on ärsyttävimpiä tekeleitä mitä !kuvalauta on koskaan nähnyt, mutta siinä mielessä nerokas, että sitä on mahdoton haarukoida, koska väliaikatiedottaita tilanteesta voi pyytää vain botin omistaja. Koska botin pääasiallinen runkkaaja on kuitenkin selvästi omistaja itse, kannattaisi haarukkaa heilutella hänen suuntaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti