perjantai 24. kesäkuuta 2011

Kovuuden puutetta

Flodeharjoituksen alussa trekistö näytti kömpelöltä kuin täit tervassa, mikä hommassa mättäsi, flodeharjoituksen komentaja, majuri trek2?

- Yhtä flodeyksikköä ei saatu heti toimimaan oletetulla tavalla ja siinä tuli sitten vähän ihmettelyä, että mitä helvettiä tämä on. Sitten iski +b päälle. Mutta näinhän se usein !kuvalaudan ja floden kanssa on: mikään ei mene ihan niin kuin etukäteen otaksuu. Salamaflodeharjoitukseksi aiotusta harjoituksesta tulikin uuvutustaistelu.

Menikö harjoitus siis pieleen?

- Ei toki, kestävyys ja kärsivällisyys on trekeille ehdoton vaatimus, ja tämä edistää heidän autistisia kykyjään. Tämä oli oikein hyvä tapahtumien käänne. Sitä paitsi +b:n tehottomuus nähtiin taas kouriintuntuvalla tavalla. Tilanne on yhä päällä, mikä on puhdasta voittoa.

Aiotko seurata harjoituksen loppuun asti, majuri trek2?

- Ilman muuta. Tällä hetkellä päällä on pitkä +m ja nyt on tullut täyteen jo neljä tuntia harjoituksen alkamisesta. Harjoituksemme olisi normaalioloissa kestänyt ehkä korkeintaan puoli tuntia, mutta jos halutaan, että kanavalla on vain hiljaisuutta ja ajoittaista flodea, niin modet saavat mitä tilaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti