sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Nimihomouden aamuyö


Nickejä paljastettiin taas, tosin osa kaikille tuttuja vanhoja nimihomoja. Hyvä sauma trekille ulista taas modelinjasta, eikö vain? Ei, koska kannatan anojen nimihomouttamista silloin, kun he tekevät sen noinkin helpoksi.

Samoin kuin minulta ei heru sympatiaa jonnejen hakkeroimille nettisivuille, joiden tunnuksia sitten levitellään Ylilaudalla, en myöskään ymmärrä anoja, jotka eivät osaa pitää huolta anonyymiteetistään. Joko nimihomoutettava idiootti on nimittäin käynyt #kuvalaudalla tai sitten hänen hostinsa on jo alun perin ollut tiedossa. Muita vaihtoehtoja ovat, että hän on tyhmyyksissään mennyt perustamaan anonyymikanavan (johtaa suoraan nimihomoutumiseen, ellei osaa menetellä oikein) tai paljastanut jotenkin muuten nickinsä jollekin anonyymille tai nimihomolle. Kaikkein idiooteimmat pasteavat huolimattomuuttaan oman nickinsä kanavalle tai sitten nicki on älyttömän helppo arvata. Eri asia toki on, jos haluaa varta vasten olla nimihomo.

trekkien historian aikana on tapahtunut yksi nimihomoutuminen, kun trek4 tuli avoimesti ulisemaan #kuvalaudalle ja oli samaan aikaan !kuvalaudalla. Tämän jälkeen yhtäkään trekkinickiä ei ole saatu selville. Miksiköhän? Ei siksi, että olisimme mitenkään erityisen hyviä ja kovia. Ainoastaan siksi, että tunnemme edes auttavasti IRCnetin teknisen puolen perusteet, emmekä ikinä pyöri muilla kuin anonyymikanavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti