maanantai 6. kesäkuuta 2011

Touhukas toukokuu

!kuvalaudan toukokuuhun on mahtunut kaikenlaista. On nähty maukasta flodea, jopa hieman pitempikin "Hyvä flode", Suomen jääkiekon maailmanmestaruus, Azusanyymin sekoilua sekä lopulta kanavan tuhoksi luonnohdittua plussaflodea.

Erityisesti toukokuun ensimmäinen puolisko oli tällä kertaa trekkiksen mieleen. Nähtiin häivähdyksiä vanhoista flodekulttuurin legendoista ja saatiinpa aikaan pari kunnon flodeakin, joista kelpasi tehdä useampi blogimerkintä.

Vaikka toukokuussa bloggasin jatkuvasti, tein silti vain 76 merkintää. Huhtikuussa pidin lomaa, mutta silti blogiin kertyi 99 merkintää. Tämä ei ole niinkään paha asia, sillä laatu on tässä blogissa määrää tärkeämpi. Kun kuitenkin halutaan miettiä, mikä on se jokin mikä flodesta vielä puuttuu, ei määrääkään voi jättää aivan huomiotta.

Jos kesäkuussa saamme nähdä !kuviksella vielä enemmän toukokuun alun kaltaista - ja sitäkin parempaa - hyvälaatuista flodea, alkaa tilanne jo olla oikein herkullinen.

Olisin iloinen jos voisin sanoa, että tästä on hyvä jatkaa. Sitä en kuitenkaan toukokuun viimeisten päivien ja erityisesti kesäkuun alkupäivien jälkeen voi sanoa. Syyn löytää jokainen itse katsomalla !kuvalautaa.

Toivotaan, että bottimestaritkin pian suuntaavat raikkaaseen ulkoilmaan viettämään aurinkoisia kesäpäiviä, ja että saamme kesäksi paljon laatuflodea ja sen vastapainoksi mielenkiintoisia keskusteluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti