tiistai 28. kesäkuuta 2011

trek trustfund


Vitsiä tai ei, trek trustfund on jo trek9:n aikoina luotu käsite, jota itkuflodessa on toisinaan toisteltu. Joku puolestaan sanoi voivansa tavata trekin ja antavansa tälle rahaa puhtaana käteen.

Itse asiassa aloittelevien flodeejien tukirahaston idea on jo jonkin aikaa kypsynyt trek9:n ja minun mielissä. Ongelmana on tietysti se, miten rahaa toimitetaan oikealle henkilölle. Anot ovat anonyymejä, mutta jos mahdollista, floodaajat ovat vieläkin anonyymimpiä. Täytyy olla käytössä luotettava, anonyymi rahansiirtokeino ja mahdollisesti jonkinlainen keino valvoa tuettuja floodaajia.

Me trekit olemme sikäli onnellisessa asemassa, ettemme joudu suunnittelemaan joka pennin käyttöä ja floodaamaan taloudellisessa ahdingossa. trek trustfundin tarkoitus silti tuskin koskaan tulisi olemaan flodeanojen nostaminen kokonaan taloudellisten ongelmien ulottumattomiin, vaan pikemminkin juuri pienen kannustuksen tarjoaminen, kuten itkuano flodessaan on viisaasti todennut.

Raha ei koskaan korvaa luovuutta ja inspiraatiota, mutta se voi kuitenkin toimia kannustuksena luovalle toiminnalle. Rahasto olisi pohja luovan floden tuottamiselle, ei niinkään sodalle anoja tai edes modeja vastaan (vaikka itse tällainen riidanhaastaja välillä olenkin). Tälle pohjalle ajatusta on syytä ryhtyä rakentamaan. Tukirahastoidea on joka tapauksessa hauska, ja sen kehittelemistä on syytä jatkaa hiljalleen.

Ai mitä ihmettä tuossa kuvassa sitten on? trek trustfundin tämän hetkiset varat, totta kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti