keskiviikko 24. elokuuta 2011

Jotkut ei päässeet Janin torille


Tänään ragea !kuvalaudalla on herättänyt yli seitsemän tunnin pituinen +m, jonka syytä ei sen kummemmin selitelty. Moden moka vai psykologinen vihatesti? Kaiken kruunaa se, ettei janitoriksi ole tällä hetkellä edes mahdollista päästä. Näin +m jakoi kanavan selkeästi kahtia, jotkut pääsivät hengaamaan Janin torille, jotkut eivät.

Keskustelu ei tosin ollut tänään missään määrin hohdokasta, enkä itse janitorinoikeuksistani huolimatta sanonut !kuvalaudalla +m:n aikana sanaakaan. Silti ihmetyttää modejen linja. Ollaan muka niin hyvää tarkoittavia ja pyritään luomaan kanava, jossa kaikilla on edes kohtuullisen mukavaa, mutta sitten kuitenkin kustaan anojen muroihin. Ehkä se sitten on jonkun näkemys hyvästä huumorista.

Ei mikään ihme, että jo muutamaa sekuntia +m:n pois ottamisen jälkeen paskaflode alkoi. Tätä ennen rage oli jo levinnyt muille anokanaville vihaisten aspergereiden floodatessa niille paskaa. !kl5 heräsi taas uudelleen henkiin.

Hauskaahan tätä on minun kaltaiseni passiivisen tarkkailijan näkökulmasta seurata, mutta saatan kuvitella keskustelunhaluisen anoyden olevan vähän toisissa fiiliksissä. Haluaisin uskoa, että osa modeista pyrkii yhä tosissaan tekemään kanavasta kaikille mukavan paikan (mahdotonta, mutta tähän tulisi silti parhaansa mukaan pyrkiä), mutta on selvää, että yhtä lailla ainakin joku mode haluaa pistää kapuloita rattaisiin.

Joskus on kuitenkin muistutettava itseään siitä, millaisten ihmisten kansoittamaa ja moderoimaa kanavaa sitä taas arvostelee. Voisiko tällaiselta porukalta tarkemmin ajatellen odottaa minkäänlaista stabiiliutta tai yhteen hiileen puhaltamista? Tuskinpa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti