tiistai 23. elokuuta 2011

Vihan ja floden lähteillä


Vain Taskuvarkaan ja Perennerin henkilökohtaisista arkistoista löytyvä huippusalainen asiakirja paljastaa synkän totuuden floden ja vihan alkuperästä. Kyseessä on marraskuun 30. päivälle vuonna 2008 päivätty raportti, jossa Perenner kertoo omin sanoin siitä, miten vihaflode !kuvalaudalla sai alkunsa.

Kaikki alkoi !kuvalaudan osalta, kun ylläpidon assymiittiin osallistui vihreisiin pukeutunut mies. Miehellä oli Guy Fawkes -maski ja hän käytti äänenmuunninta. Baarin hämyisessä kabinetissa tämä mystinen Puolustusvoimien edustaja esittäytyi kersantti L:ksi ja käski modeja edistämään vihaa ja antisosiaalista käytöstä.

Modet eivät toki aivan tarkkaan tienneet, mistä oikein oli kyse. Kuitenkin tämä kaikki liittyi jollakin tavalla vihan hyötykäyttöön ja muuntamiseen energiaksi. Mikäpä olisikaan sopivampi paikka nörttien vihan varastoimiseen kuin kuvalauta.fi tai !kuvalauta. Raivokkaiden aspergereiden tuottama sähköenergia olisi valtava voimavara.

Niinpä siis modejen, jotka suuressa projektissa olivat vain pieniä pelinappuloita, käskettiin ryhtyä töihin vihan edistämiseksi. Esimerkiksi YLLÄPIDON TOIMESTA -flode oli Perennerin kertomukseen mukaan tosiaankin ylläpidon toimesta tuotettua anojen kidutusta. Se siitä uushomojen uskomuksesta, ettei ylläpito muka floodaa. Tähän ylläpidon flodeen, jota kaikki modet floodasivat !kuvalaudalla vuorotellen, liittyi testiprojekti, jossa tutkittiin, kuinka kauan menee, ennen kuin joku anoista ei enää kestä flodea ja tekee itsemurhan.

Ja mikä parasta, modeille luvattiin myös palkkioita. Jos Perenner levittäisi syöpää tarpeeksi tehokkaasti, napsahtaisi hänelle kersantti L:n mukaan varma reservin ylennys. Ja jos !kuvalautalaisista edes viisi tekisi itsemurhan viikon kuluessa operaatio Paskatulvan aloittamisesta, luvattiin jokaiselle modelle ikioma tyttöystävä. Kyllähän tyttöystävän takia nyt tekee mitä tahansa.

Vaikka ei ole aivan selvää, mitkä ovat suuren operaation perimmäiset tavoitteet ja ketkä ovat osallisina, on varmaa, että YLE liittyy asiaan jotenkin. Kun nimittäin korkeimmalla taholla varmistetaan, ettei anonyymi koskaan saa ystäviä eikä naista, eikä voi koskaan olla iloinen, nousee vihan määrä tähtitieteelliseksi.

Lyhyesti sanoen ylläpito siis levittää syöpää, flodea, joka maksimoi jo valmiiksi vihaisen hikkyanon raivon. Tämä viha kerätään sitten talteen pelkällä vihalla toimivan moottorin polttoaineeksi. Saadaan loputtomalla luonnonvaralla toimiva energianlähde, jonka hyötysuhde on huikea ja käyttösovellukset loputtomat. Vihamoottorin avulla ihmiskunta voisi elää loputtomassa yltäkylläisyydessä, mutta toki tässä onnistuminen vaatisi muutaman kiukkuisen hikikomorin hengen. Kansallisen edun nimissä muutama luuseri ei kuitenkaan paljoa vaa'assa paina.

Onko nykyinen janitorointi sitten jokin tämän operaation seuraava vaihe? Pitäkää silmänne auki, elämme jännittäviä aikoja.



Lähde: http://nikita.tnnet.fi/~lasmii/taskuvaras.2008-11-30.txt (proxyn käyttöä suositellaan kersantti L:ää pelkääville)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti