perjantai 21. lokakuuta 2011

Berylliumhaarukan salat


Terävän +be-haarukan, joka on otettu aktiiviseen käyttöön vasta tänä vuonna, on saanut takalistoonsa jo moni kakkaflodeeja, mikä onkin erittäin hyvä asia. Modelle tämä haarukka on oikein kätevä työkalu, koska sillä otetaan useammastakin hostista floodaavat autistit tehokkaasti kiinni.

Silti +be-haarukka ei ole mikään hopealuoti, jolla floodaaja saadaan noin vain nalkkiin. Mietitäänpä asiaa floodaajan kannalta. Sankarillamme Jonne-Hermanni Korianterilla on käytössään kaksi hostia, elisa-laajakaista.fi ja trekbouncer.fi. Hän aloittaa floden vaikeammin arvattavalla, vähemmän tunnetulla bouncerihostillaan.

Mode alkaa haarukoida, ja koska on hyvin todennäköistä, että floodaaja floodaa vaikkapa Soneran tai Elisan hostista, mode koettaa pian poikkeushaarukalla näitä. Ei osu. Nyt Jonne-Hermanni vaihtaa flodehostikseen Elisan hostin, koska sehän ei enää ole epäilyksenalainen. Helppo väistöliike ilman vaikeita floden keskeytyksiä oikeaan aikaan.

Ovela mode voi kuitenkin iskeä uudestaan ja testata yleisiä hosteja useampaan kertaan. Enemmän vaivaa ja enemmän "haarukointiflodea", mutta varmempi lopputulos. Lähes kenelle tahansa pikkukorianterille yksikin menetetty hosti on jo iso juttu. Ja jos flodemaestro lisäksi haluaa pitää floden virtaamassa useammalla hostilla samaan aikaan, osuu haarukka ennemmin tai myöhemmin varmasti.

Simppeli +be-haarukointiskripti voisi myös kokeilla tunnettuja hosteja satunnaisesti antaen enemmän painoa yleisemmille palveluntarjoajille tai niiden hostien osille. Sama +be voisi toistua useamman kerran. Bouncerit tämä skripti hoitaisi IP-rangejen avulla, sillä bouncerien vaihtoehtoisia hosteja olisi tuskallista haarukoida erikseen.

Kissa ja hiiri -leikki jatkuu aina, vaikka keinot ja käytännöt muuttuvat ajan myötä. Toivotan paskafloodaajille huonoa tuuria, mutta myös modeille viisautta haarukan käytössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti