torstai 27. lokakuuta 2011

Ihanaa ja mukavaa


Muutaman viime kuukauden aikana autismi on noussut !kuvisanimella täysin uusiin mittasuhteisiin. Liikutaan välillä sellaisissa sfääreissä, että jopa minun täytyy räpytellä hämmästyneenä silmiäni. !kuviksen toisto-, flode- ja obsessointikulttuuri on sen pienellä sisarkanavalla korotettu vähintään toiseen potenssiin.

Totta kai minun on itsenikin varottava menemästä tässä asiassa samaan ansaan kuin omia toimiani seuraavat anot. !kuvisanimen sekoilu näyttää hyvin aikaavievältä, mutta sen voi saada aikaan melko pienilläkin panostuksilla, jos pelaa korttinsa oikein. Siitä ei kuitenkaan päästä mihinkään, että tämä pelleily on anojenkin autismin historiassa aivan omaa luokkaansa.


Tuntuu aivan siltä kuin itkuobsessointiflode olisi ollut !kuvisanimella jo hyvin kauan, mutta ei se oikeasti ole, ainakaan nykyisessä muodossaan. Tyynyleiden perään itkemisen voisi laskea nykyisen itkun ensmmäiseksi muodoksi, ja se alkoi kanavalla viime kesän aikana. Omissa logeissani "ihana tyynyli" mainitaan ensimmäisen kerran toukokuussa (tässä on huomioitava, ettei minulla kuitenkaan ole !kuvisanimelta ihan täydellisiä logitiedostoja).

Kesän aikana puhuttiin paljon halityynyistä eli tyynyleistä, ja nykyisen yui-floden eräs esimuoto, "tyynyli: ihana ;__;", sai alkunsa. Loppukesästä edettiin sitten samaa kaavaa käyttämällä animetyttöjen obsessointiin, kun "Patsuli: ihana ;__;" -flode alkoi.

Myöhemmin tästä päästiin jo varsin tutulta näyttävään "Yui: aivan ihana ja mukava ;__;" -muotoon. Nykyään !kuvisanimea riesaa monine variaatioineen "yui: kertakaikkiaan aivan ihana ja mukava tyttö ;__;". Tämän hokeman useat muunnokset ylistävät muiden K-On!-tytyjen ja muiden animetyttöjen ehdotonta ihanuutta ja täydellisyyttä.


Nämä flodeobsessoinnin muodot vievät jokin aika sitten käsittelemäni autistisen itsensä toistelun huippuunsa, mutta toisaalta obsessointiflode on jossakin määrin myös mielenkiintoinen tilaisuus seurata sitä, miten pienet flodemeemit kehittyvät ja muuttuvat. Samalla voimme käytännössä tarkkailla sitä autistista vakuuttelua ja aivopesua, josta jo aikaisemmin kirjoitin.

4 kommenttia: