maanantai 31. lokakuuta 2011

Maraboun tuho

Viime yönä nähtiin !kuviksella mielenkiintoinen kisailu, kun paskafloodaaja ja autistijanitor ottivat toisistaan mittaa. Leikki loppui kuitenkin myöhemmin haarukointiin, ja floodaaja menetti yhden hostinsa.


Kilpa alkaa. +b joka kerta, kun kakkaa tulee vähänkin.


Sekä janitorin että kakkafloodaajan uhoaminen sai kyllä minussa aikaan melkoisen facepalm-reaktion. Autismissa kilpaillaan teoilla, ei paskapuheilla. Psykologisena sodankäyntinäkin yöllä nähdyt kommentit ovat lähinnä huono vitsi.


Olisi ollut teorissa mielenkiintoista nähdä, miten kilpa olisi päättynyt pelkästään floodin ja +b-moderointien turvin, mutta haarukka astui mukaan peliin. Typerä floodaaja ei käyttänyt taktiikkaa, jonka olin +be-haarukan varalle aiemmin esittänyt, eikä hän tajunnut vaihtaa hostia edes sen jälkeen, kun hänen hostinsa oli varmistettu t.fi-päätteiseksi. Sen sijaan saatiin nopeasti selville, että kyseessä on Soneran käyttäjä Turusta (kas kummaa, jälleen kerran).

Mutta parempi näin, nyt pikku kakkajonnen lienee pyydettävä isiä vaihtamaan palveluntarjoajaa tai hankittava lisää bouncereita. Ehkä joulupukki tuo lisää hosteja, ellei marabou ole kiukutellut kotona liiaksi.


Yön muotoiltua tulvaa.

3 kommenttia:

  1. Itseasiassa "autismijanitorointi" oli vain psykologista sodankäyntiä, jota harjoitin samalla kun korjailin botin haarukkaskriptiä käyttökuntoon. Tarkoituksena oli saada jonnebou ragefloodaamaan varomattomasti skriptin käyttöönoton aikoihin ja kuten kuvista näkyy, juoni toimikin ihan kiitettävästi :3 t. W

    VastaaPoista
  2. Kas kas, siinä tapauksessa hyvin tehty. Kysymys on vain lähinnä siitä, paljonko sanallinen floodaajalle piruilu tuo lisäarvoa jo valmiiksi autistiseen janitorointiin. Myönnettäköön, että viihdearvoa se kyllä lisäsi, ja lopputulos oli hyvä. Vielä kun maraboun bounceri napataan niin nostan hattua.

    VastaaPoista
  3. Mihin tuon +be-haarukan toiminta perustuu? Miksei pelkkä +b-haarukka riitä.

    VastaaPoista