sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Flode liplattaa


Kun Wobotti otettiin käyttöön, visioin sen yhtenä ongelmana olevan niin sanotun aaltoilun, jossa floodaaja floodaa, janitori laittaa +m:n, ja sama sykli toistuu x kertaa uudestaan ja uudestaan. Näin onkin käynyt, joskaan aivan pahimmat painajaiset eivät tässä suhteessa olekaan toteutuneet. Jompikumpi osapuoli kun yleensä kyllästyy leikkiin melko pian.

Viime aikojen suuremmissa paskaflodeissa on ollut mielenkiintoista huomata Wobotin roolin ajoittainen pieneneminen. Välillä botti on jäänyt kokonaan sivuun, ja aaltoilun jaksonaika lisääntynyt selvästi, kun mode ja kakkatulvija ottavat toisistaan mittaa pitkillä flode- ja moderointijaksoilla. Pelin henki on kuitenkin ajanjaksoja lukuun ottamatta pysynyt melko samana kuin ennenkin. Silti tätä voi pitää tietynlaisena väliaikaisena palaamisena aikaan ennen Wobottia.

Kanava on tänään ollut hiljainen anojen hiljentyessä viikonlopun viettoon ja floden hämmästelyyn. Navakka flode jatkui monta tuntia ja sai taas monet ihmettelemään kakkafloodaajan autistisuutta. Itse en voi sanoa olevani yhtään yllättynyt. Muutama tunti ei tottuneelle autistille vielä ole aika eikä mikään. Uskokaa tai älkää, jotkut voisivat floodata kokopäivätyönään.

!kuvalauta osaa aina tarjota vaihtelua, mutta silti kuitenkin olla pohjimmiltaan se tuttu ja turvallinen samoja rutiineja toistava floden ja muun sonnan koti. Silti paskan seasta löytyy toisinaan helmiä. Näin ollen meillä kaikilla onkin kanavaan tietynlainen sekä vihaa että rakkautta sisältävä suhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti